Fiți la curent cu toate noutățile din cadrul companiei noastre!

Programul URSA Building Physics 4.0

Detalii

URSA aderă la proiectul ESG (ecologie, social, guvernanță) al companiei-mamă Xella, asumându-și ambițioase obiective de mediu, sociale și de guvernanță și responsabilitate corporativă.

Detalii

În plină perioadă de izolare, URSA România lansează serviciul „Izolez deștept”, un program inovativ de susținere a performaței energetice în construcții, disponibil online la adresa https://www.izolezdestept.ro.

Detalii

În perioada 01.05.2020 - 30.06.2020, se derulează campania "URSA susține partenerii", adresată tuturor persoanelor juridice române care achiziţionează produsele din gama URSA GLASSWOOL si URSA TERRA.

Detalii

Ne-am asumat acest slogan - URSA goes green – pentru a sublinia cât este de important să alegem întotdeauna materiale termoizolante cât mai bune.

Detalii

820 de voluntari inimoși, 36 de case, 5 zile de emoție și determinare. Astfel am putea descrie BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construire accelerată și voluntariat din Europa, organizat de Habitat for Humanity România în prima săptămână a lunii octombrie.

Detalii

Vată de sticlă sănătoasă, confortabilă, sigură și sustenabilă.

Detalii

Xella International GmbH a semnat un contract cu fondul de investiții KKR pentru a cumpăra URSA. Vânzarea este supusă aprobării autorităților de concurență și se așteaptă să fie încheiată înainte de sfârșitul anului 2017. URSA își va continua cu succes trendul de creștere, ca business separat sub acoperișul Grupului Xella, completând portofoliul existent al mărcilor de materiale de construcții.
 

Detalii

Izolarea incorectă a acoperișurilor este motivul pentru care peste 95% dintre proprietarii de case pierd sume importante de bani atât în perioada rece a anului, cât și vara.

Detalii

Contact de presă

Contact de presă:
URSA Romania
assistance.romania@ursa.com
021 269 06 63