Lucrări de referință

Clădirile la care s-au utilizat produsele URSA sunt cea mai bună carte de vizită a noastră. De la construcțiile noi până la reabilitări și de la locuințe și clădiri rezidențiale până la construcții industriale și edificii publice, toate aceste obiective demonstrează calitatea imbatabilă a produselor pe care le oferim.

Filtrează lucrările

Vezi toate
Tip de clădire

Tip de proiect

Aplicație

Țară

Hotelul Kempinski din Viena a fost construit în 1873 și reabilitat în 2012, pentru izolarea pereților interiori folosindu-se vată minerală URSA.

Hotelul Renaissance Barcelona Fira, cunoscut anterior sub numele de Catalonia Plaza Europa, este situat într-un zgârie-nori din orașul L'Hospitalet de Llobregat din Spania.

Pentru izolarea acoperișului acestei clădiri istorice din Schkeudiz, Germania, arhitecții au folosit URSA CLICK.

Impozanta clădire găzduiște birourile Microsoft Germania. Cu arhitectura sa sofisticată, edificiul reprezintă o adevărată atracție a zonei urbane Rheinauhafen.

Grădinița din Roth, Germania, a beneficiat de izolarea pereților exteriori cu vată minerală de sticlă URSA PUREONE, grosime 180 mm, depășind standardele unei case pasive.

Construcția noului sediu al companiei Ida AG din Fürth a avut ca exigențe principale eficiența energetică și utilizarea eficientă a resurselor.

Pentru a păstra în condiții optime utilajele de deszăpezire și întreținere ale aeroportului din Leipzig, a fost necesară construirea a două hale noi.

Pentru a păstra în condiții optime utilajele de deszăpezire și întreținere ale aeroportului din Leipzig, a fost necesară construirea a două hale noi.

În "cartierul muzicienilor" din Leipzig a trăit cândva faimoasa familie de editori Reclam. Astăzi, noi blocuri inspiră cartierul istoric, toate izolate cu URSA PUREONE.

Pentru a optimiza activitatea de reciclare, a fost necesară izolarea atentă a acestor depozite de deșeuri. 

Această clădire, aflată în Dornbirn, a fost construită după standardele casei pasive.

Pentru construirea acestui stadion impresionant, care a fost ridicat pentru UEFA EURO 2012, URSA a furnizat produse pentru izolarea tavanelor.

Parcul industrial PIXEL cuprinde cinci obiective, primul dintre acestea fiind finalizat în 2012.

Ansamblul este situat lângă una dintre cele mai mari și mai frumoase păduri din Michałowice. 

Myriad by SANA Hotels a fost construit inițial pentru expoziția mondială din 1998 de la Lisabona, ulterior edificiul fiind convertit în hotel.

Pentru izolarea fonică a celor 14.000 mp a impozantului teatru din Moscova, URSA  a livrat URSA PUREONE, materialul alb natural care oferă o izolație de înaltă performanță și incombustibilitate, contribuind semnificativ la crearea unui climat interior plăcut și sănătos.

Primul complex multifuncțional din capitala districtului Rostov-pe-Don.

Prima pârtie de schi de interior din Rusia și totodată cea mai mare din Europa, cu o suprafață totală de 24.000 mp.

O arhitectură pe care nu ți-ai imagina-o în altă parte decât la Barcelona, răsărită în apropierea bulevardului central din Ulyanovsk.

Hotelul Tenis Congress este un complex modern, care oferă numeroase facilități sportive și de wellness, dar și spații non-sportive, de locuit. De aceea, una dintre cerințele majore ale proiectului a fost izolarea acustică perfectă.

Complexul comercial One Fashion Outlet din Voderady a fost deschis în primăvara anului 2013. Pentru acest proiect, URSA a furnizat produsele pentru izolarea pereților interiori și a plafoanelor.

Sliezsky Dom este cel mai înalt hotel din Slovacia, având nevoie, prin urmare, de o excelentă termoizolare. La acest proiect, URSA a asigurat soluțiile izolatoare pentru pereții de compartimentare și pereții exteriori.

Această școală a trecut printr-un amplu proces de renovare: pereții exteriori, acoperișul, ferestrele, ușile, pardoselile, precum și sistemul de încălzire au fost complet refăcute.

Construcția a fost reabilitată complet, atât fațada cât și acoperișul, ferestrele, ușile, pardoselile și sistemul de climatizare fiind refăcute în întregime.

Barcelo este un complex comercial din Madrid, care gazduiește totodată și o bibliotecă.

Această clădire rezidențială din Barcelona a fost realizată de celebrul arhitect spaniol Joaquina Torres. La acest proiect, fațada ventilată și tavanele au fost izolate cu URSA TERRA Vento Plus.

Centrul GENYO (centrul de cercetare genomică și oncologică) a fost construit în anul 2008, având un buget de peste 15 milioane euro. Tot aici se află și compania farmaceutică Pfizer, Universitatea din Granada precum și câteva ministere regionale.

Noul stadion San Mamés este arena clubului Athletic Bilbao.

Această casă din lemn din Cehia, folosită ca locuință familială, a fost izolată cu URSA PUREONE, pentru a oferi un confort termic ideal. 

CEITEC - Institutul Central-European pentru Tehnologie - este un centru de cercetare pentru științe naturale. Pentru izolarea noii clădiri administrative a acestuia, URSA  a furnizat produsele URSA TWP 1 și URSA TWF 1.

International Ibis Hotel Group, parte a rețelei Accor, a decis să izoleze pereții interiori ai noului hotel din Olomouc cu produse URSA.

La Universitatea Tehnică din Liberec se pregătesc peste 9.000 de studenți. Pentru noul complex de clădiri al campusului universitar, URSA  a furnizat produsul URSA TWP 1 pentru pereții de compartimentare.

Acest impresionant bloc de apartamente din capitala cehă Praga oferă locuitorilor săi un confort acustic ridicat, mulțumită soluțiilor izolatoare URSA pentru pereții interiori. 

Ansamblul Laurus include trei clădiri, fiecare având câte 7+2 etaje, inclusiv un garaj subteran cu peste 240 de locuri de parcare, care se adaugă parcajelor amenajate la suprafață.

URSA a fost invitată să propună o soluție pentru izolarea halelor de mari dimensiuni ale studioului de film Origo.