Programul URSA Building Physics 4.0

Programul URSA Building Physics 4.0

Dragi arhitecți și ingineri!

 

Este disponibilă o nouă versiune a programului de calcul URSA Building Physics 4.0, care permite stabilirea justă a izolației termice a clădirilor și a utilizării energiei în clădiri în conformitate cu noile cerinte PURES din 2010. Programul include podusele URSA, structuri propuse și peste 150 detalii despre utilizarea corectă a materialelor URSA. Detaliile din cadrul programului sunt disponibile și în format dwg.

Toți experții care în activitatea lor zilnică se confruntă cu tema construcției eficiente din punct de vedere energetic și pregătirea studiilor de fizică a clădirilor în domeniul izolației termice a clădirilor,  care doresc  noul program URSA BUILDING PHYSICS 4.0, îl pot descărca, sau îl pot comanda prin e-mail assistance.slovenija @ ursa.com. În cazul în care conexiunea web nu vă permite să descărcați fișierul (dimensiunea fișierului este de aproximativ 13 MB), vă putem trimite programul pe un CD, prin poștă.

 

Perfecționăm în mod constant programul, așa că vă sfătuim să îl actualizați cu cea mai recentă versiune. Ultima versiune a programului este 4.0-4.47.

Dacă aveți deja instalată una dintre versiunile anterioare ale programului, puteți efectua o reinstalare care va  actualiza programul pentru dvs. Nu veți pierde datele existente (proiectele salvate, documentele dvs.).

Pentru orice întrebări legate de funcționarea programului, ne puteți contacta prin e-mail assistance.slovenija@ursa.com.