URSA este unul dintre liderii europeni în furnizarea de produse de izolații, oferind cele mai calitative și competitive soluții pentru termoizolare, absorbție fonică și protecție împotriva incendiilor în toate aplicațiile de construcții: case și imobile de locuințe, clădiri publice și comerciale, inginerie, domeniul naval sau izolații tehnice.

Produse de cea mai înaltă calitate pentru satisfacția deplină a clienților. Aceasta este filozofia URSA și obiectivul pentru care lucrează întreaga noastră echipă. 

Detalii

La nivel global, izolarea clădirilor are cel mai mare potențial în reducerea dependenței energetice și a emisiilor de CO2. În acest sens, analiza sectorială este foarte relevantă: construcțiile (comerciale și rezidențiale) consumă mult mai multă energie decât transporturile sau industria.

Detalii

Clădirile la care s-au utilizat produsele URSA sunt cea mai bună carte de vizită a noastră. De la construcțiile noi până la reabilitări și de la locuințe și clădiri rezidențiale până la construcții industriale și edificii publice, toate aceste obiective demonstrează calitatea imbatabilă a produselor pe care le oferim.

Detalii

Pentru orice întrebare legată de produsele și soluțiile URSA sau despre utilizarea acestora în proiectul Dumneavoastră, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Detalii

URSA este prima companie de pe piață care prezintă produse care sunt fabricate cu tehnologia Lignin.

Tehnologia durabilă și inovatoare Lignin folosită pentru fabricarea  produselor URSA scoate în evidență proprietățile ecologice ale materialului.

URSA goes green - URSA devine verde - a fost principiul nostru călăuzitor de mulți ani, și reprezintă un angajament conștient pentru o mai bună protejare a mediului, pe care îl implementăm acum în practică pe parcursul întregului proces de producție. Producția de materiale folosind tehnologia Lignin înseamnă pentru noi începutul unei ere cu totul noi, cu care facem un pas mai aproape de dezvoltarea durabilă a materialelor izolatoare în industria construcțiilor.

Detalii