URSA România lansează programul „Izolez deștept”

15.04.2020

În plină perioadă de izolare, URSA România lansează serviciul „Izolez deștept”, un program inovativ de susținere a performaței energetice în construcții, disponibil online la adresa https://www.izolezdestept.ro.

ursa-ursaromnialanseazprogramulizolezdetept-1586945674.jpg

Prin acest nou serviciu, unic pe piața internă de izolații, URSA România își propune în primul rând să ia contact direct cu clienții săi finali, pentru a le cunoaște nevoile și pentru a le putea oferi cele mai bune soluții de izolare, adaptate la necesitățile și exigențele fiecăruia. Accesând programul „Izolez deștept”, clienții pot obține cele mai performante produse URSA în condiții de preț foarte convenabile. De asemenea, tot în cadrul acestui serviciu, cei interesați beneficiază de consultanță gratuită, calculul necesarului de materiale izolante, instrucțiuni pentru un montaj corect și livrare avantajoasă pentru proiectele eligibile.


Noul serviciu URSA se adreseaza oricărui tip de proiect, indiferent dacă e mic sau mare, indiferent dacă e o construcție nouă sau o reabilitare și indiferent dacă e vorba de o casă, de un spaţiu logistic, de producţie, fermă, cramă, atelier, hală industrială sau alt tip de spațiu.

 

Cei interesați pot accesa programul „Izolez deștept cu URSA” prin platforma online găzduită la adresa https://www.izolezdestept.ro.